pirmdiena, 2014. gada 14. aprīlis

Lidojumi uz Keiptaunu

Tā nu ir sanācis, ka es pa laikam dzirdu un redzu jautājumu par lidošanu uz Keiptaunu, labākajiem variantiem utt. Tāmdēļ nolēmu aprakstīt manu pētījumu:) Te nu tas ir!:)

Protrams, lidojums nav no īsajiem un ārī ne no lētajiem un noteikti ir vērst "parakāties pa internetu".

Meklējumus uzsākot ir jāievada lidostas nosaukums: Rīga starptautiskajā sistēmā ir atpazīstama kā RIX, savukārt Keiptauna - CPT.

Meklējumiem datumus is izvēlējos "uz dullo", ar noteikumu, ka kopējais ceļojuma laiks ir 2 nedēļas un rezervējamais datums ir 3-4 mēnešus no šodienas/ esošā datuma. Tātad 29.jūlijs- 12.augusts. Visi meklējumi veikti 1 personai.  Lūdzu ņemt vērā, ka es nekādā vērā nevaru garantēt šeit redzamās cenas. gadījumā, ja jāveic valūtas konvertācija, es izmantoju: http://www.xe.com/

Meklējumu lētākajos variantos ļoti dominē Turkish Airlines, jeb THY

www.lidot.lv

www.letasaviobiletes.lv
www.skyskanner.net

http://matrix.itasoftware.com/
Vēl es ieskatījos: Airfast.com, tripsta.com, momondo.com, priceline.com, orbitz.com, expedia.com, cheaptickets.com un iespējams vēl kādā saitā. 

Arī paši turki piedāvā apmēram to pašu cenu.
www.thy.com



Nevarēju noticēt, ka turkiem nav konkurences un nolēmu parakāties vēl.

Uzmanīgāk papētīju matrix saiti, tur pašā apakšā parādījās cena zem 1000! Tiesa gan, ne noteiktajos datumos, bet tomēr! 
http://matrix.itasoftware.com/
Jau sapriecājos, bet izrādās, ka laiks starp lidojumiem Amsterdamā ir 16 stundas pa nakti- kas varētu pat patikt tiem, kam draugi Amsterdamā, vai ir vēlēšanās izbaudīt nakti Amsterdamā :) 

Ieraudzīju, ka http://matrix.itasoftware.com/ piedāvā  arī tādu iespēju, kā meklēt vienlaikus vairākas lidostas, kas piedāvāja lidojumu ar Emirātiem no Varšavas par ļoti pieņemamu cenu:

Varšava - Keiptauna - Varšava
Tā kā cena izskatās dikti pieņemama, lūkojos, ko LOT (Poļu aviosabiedrība) saka par lidojumu no Rīgas uz Varšavu: 

Izmantojot XE sanāk ap 125Eiro, tātad kopā Rīga - Waršava- Dubai - Keiptauna ap 780 Eiro, kas nebūt nav briesmīgi:) Vienīgi nespēju LOT saprast lidojumu laikus, bet ceru, ka tie saderēs. Ja jums ir gadījies lidot caur Varšavu, padalieties ar info:)

Kas attiecas uz ceļojumu aģentūru piedāvātajiem lidojumiem- šo ideju nevajag atmest, jo ceļojumu aģentūras, ja pērk grupas biļetes var piedāvāt atlaidi, plus tām ir pieejami ērtāki rezervēšanas noteikumi:) 

Tā lūk!:) Ceru, ka noderēs:)




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru