ceturtdiena, 2014. gada 13. marts

Cape Argus - Riteņbraukšana

Pagājušajā nedēļas nogalē notika pasaules lielākā laikiestatītā riteņbraukšanas tūre- Cape Argus Cycle Tour!

Šogad braucienā katru gadu piedalās 35 000 dalībnieku!!! Taču nedomājiet, ka Cape Argus var "piebeigt" jebkurš! Kopējais trasses garums ir 109km un trase nebūt nav līdzena, tajā ir vairāki kāpumi un tie grūtākie, protams, beigās! Vairāk info zemāk redzamajā kartē un http://www.cycletour.co.za/


Mēs ar vīru esam piedalījušies reizi- 2012.gadā, kas ietrāpījās vienā no karstākajām marta dienām ar maksimālo temperatūru +40 grādi! Aizņēma mums turpat vai 6 stundas, lai šo trasi piebeigtu. Salīdzinājumam- uzvarētāji finišē zem 3 stundām!!  

2012. gads nebija vienīgais, kad mēs reģistrējāmies šim braucienam, taču nepiedalījāmies (pārdevām reģistrācijas), jo nebijām gatavi. 2012.gadā mēs aizņēmāmies velosipēdus no draugiem, trenējāmies galvenokārt sporta zālē uz statiskajiem velosipēdiem un brauciens bija tīrā bauda!!!:)  Taču, ja jums riteņbraukšana ir sirdslieta- šī tūre ir to vērta!!!:) 

Nākamā gada brauciens ir plānots 2015.gada 8.martā- kā ar dāvanu sieviešu dienā? :)

Bērniem
Dienā pirms lielajām sacensībām notiek bērnu sacensības, kas man šķiet ir brīnišķīgs pasākums! Bērniem ir iespēja piedalīties sacensībās neatkarīgi no viņu spējām un vecuma! Dalība tiek atļauta ar jebkādiem "riteņiem"- ieskaitot ratiņus:) 

Mūsu bērni ier piedalījušies jau vāriakas reizes un mēs esam dikti priecīgi par šādu iespēju:)

Kalnu cienītājiem
Tiem, kas vēlas nedaudz bedraināku braucienu, ir iespēja piedalītiek kalnu braukšanas sacensībās:) 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru