ceturtdiena, 2013. gada 17. janvāris

Diena 1: Sagaidīšana un transfers + atpūta

Lidojums uz Keiptaunu nav nekāds joks, turpat vai pāri visai pasaulei! Ērtākie un izdevīgākie pārlidojumi uz Keiptaunu no Rīgas, šobrīd tiek piedāvāti no Turkish Airlines (www.thy.com), kur izlidošana no Rīgas ir 15.45 un ielidošana Keiptaunā nākamajā dienā 14.05, tātad turpat 24 stundas ceļā!!! Lūdzu, ņemiet vērā, ka  lidmašīnai paredzēta servisa nolaišanās arī Johannesburgā, tamdēļ neizkāpiet tur, ja vēlaties lidot uz Keiptaunu;)

Reāli pēc nolaišanās jūs Keiptaunas lidostā vēl pavadīsiet 30min līdz pat 1,5 stundai, lai izietu pasu kontroli un saņemtu bagāžu. Nudu, ja vēlēsieties mainīt, ir iespējams samainīt lidostā (no dolāriem vai eiro) gan pirms, gan pēc izejas sagaidīšanas hallē.

Ja izmantosiet www.brivibastours.co.za pakalpojumus jūs lidostas hallē visdrīzāk sagaidīšu es- Ritma, atsevišķos gadījumos tiks noorganizēts cits sagaidītājs, šajā gadījumā jūs tiksiet brīdināti.

Keiptaunas lidosta nav milzīgi liela un tajā apmaldīties ir grūti:) Vairāk informācija par Keiptaunas lidostu: Cape Town International Airport

Brauciens uz Keiptaunas centru no lidostas aizņem vidēji 30 minūtes, atkarībā no viesnīcas atrašanās vietas. Normālā gadījumā viesnīcā ieradīsieties 1,5 - 2 stundas pēc nolaišanās Keiptaunas lidostā.

Ņemot vērā, garo pārlidojumu un lidostā pavadīto laiku, pirmajā dienā nav ieplānotas aktivitātes un to ieteicams izmantot dušai, atpūtai un jaukām vakariņām:)

Veiksmīgu un jauku lidojumu!
R

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru