otrdiena, 2013. gada 7. maijs

Diena 16: Pēdējā diena Keiptaunā un lidojums uz LV

Šīs grupas pēdējā diena Keiptaunā. Pēdējā diena vienmēr ir skumdinoša. Kopā pavadītas divas nedēļas. Ir izveidojušās jaunas attiecības- dažiem ciešākas, citiem ne tik ļoti.... Lidojums no Keiptaunas ir 4os pēcpusdienā, vēlams lidostā būt pāris stundas iepriekš, bet pārāk nav jāsatraucas, jo līdz lidostai pietiek ar vidēji 30-50 minūtēm. Izņemot gadījumus, kad plānotais brauciens uz lidostu trāpās sastrēgumstundā, t.i., starp 4.30 un 6iem pēcpusdienā, tad vēlams atvēlēt vismaz stundu, jo nekad nevar zināt vai nav iegadījusies pa vidu kāda avārija.

Tiem, kas Keiptaunā ir pamanījušies nopirkt visādas labas lietas- lieti ņemt vērā, ka ir iespējams atgūt 14% nodokli, ja pirkums pārsniedzis 250 randu (ap 15Ls) summu. Lai atgūtu PVN nepieciešams uzrādīt pirkuma čeku un preci. Pacentīšos šo procedūru aprakstīt kādā no turpmākajiem ierakstiem.

Bet šoreiz- nenovaldīju dažas asaras (par laimi nekas pārāk apkaunojošs), sirsnīga atvadīšanās un ļoti ceru vēl kādreiz šo grupu satikt un naz būtiski kur- Latvijā, Dienvidāfrikā vai kādā citā pasaules nostūrī!

P.S. Lidojums bija veiksmīgs, bez aizķeršanās. Lidmašīna ar Keiptaunas ciemiņiem Rīgā noaidās nākamajā dienā ap plkst 3iem pēcpusdienā...

R.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru