otrdiena, 2013. gada 23. aprīlis

Diena 15: Šopings Keiptaunā

Pēdējā pilnā diena Keiptaunā. Diemžēl. Principā diena ir brīva un katram ir iespējas darīt un doties, kur sirds vēlas. Daļa no mūsu grupas dodas brīvsolī pa pilsētu, jo divu nedēļu laikā tādas brīvas dienas īsti vēl nav bijis. Savukārt, otra puse pievienojas man un mammai ceļā uz Keiptuanas lielāko iepirkšanās centry Canal Walk.


Canal Walk iepirkšanās centrs
Iepirkšanās centrs ir salīdzinoši jauns un divos stāvos izvietoti 400 veikali, kas atvērti no 9iem rītā līdz 9iem vakarā. Sākotnēji vienojamies, ka pietiks ar 2 stundu iepirkšanos un izklīstam, kur nu kurais. Lai arī veikals ir ļoti liels, mums izdodas saskrieties Woolworth un saprotam, ka ar 2 stundām mums nepietiks, pagarinam savu šopingu vēl par stundu. Ieskatam, ielieku veikala apakšstāva karti:

apakšstāvs Canal Walk
Vēl tikpat liela teritorija ir arī otrajā stāvā, tikai ar skaitliski vairāk veikaliem. Lielos vilcienos apakšstāvā ir vienkāršāki veikali- lielāki outleti, savukārt, augšstāvā vairāk dizaineru veikali.

Canal Walk no ārpuses. Foto aizņēmos internetā.
Turpat blakus Canal Walk atrodas Ratanga junction izklaides centrs ar amerikāņu kalniņiem, kur izbraukšanai Kobrā nepieciešams visvairāk drosmes. Šo gan mēs izlaidām, jo nevienam nebija interese par amerikāņu kalniņiem, bet pieņemu, ka dulliem jauniešiem tur patiks:)

Atgriezāmies Keiptaunas centrā agrā pēcpusdienā un vēl atlika laiks, lai atpūstos Keiptunas ielās:)

R

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru